Home

Triatlonista Hloupý Kontaminovat iso 6564 senzorická analýza metodologie metoda profilu vůně a chutě Uložit Tkát Ubytovna

bakalářská práce
bakalářská práce

ČSN ISO 13302 (560692) - Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu  obalového materiálu na chuť a vůni výrobku - listopad 2011 - Technické  normy - Ing. Jiří Hrazdil
ČSN ISO 13302 (560692) - Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku - listopad 2011 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na  technologii výroby
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby

bakalářská práce
bakalářská práce

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na  technologii výroby
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby

Základy senzorické analýzy - Institut celoživotního vzdělávání
Základy senzorické analýzy - Institut celoživotního vzdělávání

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na  technologii výroby
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN

Fojtíková L.diplomová práce
Fojtíková L.diplomová práce

METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI
METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na  technologii výroby
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN

ČSN ISO 13302 (560692) - Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu  obalového materiálu na chuť a vůni výrobku - listopad 2011 - Technické  normy - Ing. Jiří Hrazdil
ČSN ISO 13302 (560692) - Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku - listopad 2011 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil

ČSN EN ISO 5495 (560032) - Senzorická analýza - Metodologie - Párová  porovnávací zkouška - září 2009 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
ČSN EN ISO 5495 (560032) - Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška - září 2009 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil

METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI
METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI

Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na  technologii výroby
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby

ČSN ISO 11056 - Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy  - Technické normy
ČSN ISO 11056 - Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy - Technické normy

Senzorická analýza potravin | Vetweb.cz – veterinární zpravodajství
Senzorická analýza potravin | Vetweb.cz – veterinární zpravodajství

ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA
ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN

Senzorická analýza potravin - Návody na cvičení / Studijní materiál /  Zadani-seminarky.cz
Senzorická analýza potravin - Návody na cvičení / Studijní materiál / Zadani-seminarky.cz

SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN Návody na cvičení
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN Návody na cvičení

ČSN EN ISO 5495 (560032) - Senzorická analýza - Metodologie - Párová  porovnávací zkouška - září 2009 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
ČSN EN ISO 5495 (560032) - Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška - září 2009 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil

ČSN EN ISO 8586 (560037) - Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr,  výcvik a sledování činnosti vybraných posuzovatelů a odborných senzorických  posuzovatelů - duben 2015 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
ČSN EN ISO 8586 (560037) - Senzorická analýza - Obecná směrnice pro výběr, výcvik a sledování činnosti vybraných posuzovatelů a odborných senzorických posuzovatelů - duben 2015 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil